Tumma

Karhuryhmä | Jari Sarasvuon suorat sanat aikuisista | discovery+ Suomi 

Näkymät 12 t.
97% 166 5

Katso koko sarja discovery+: bit.ly/karhuryhmadescesc
Valmentaja Jari Sarasvuo kertoo, kuinka yhteiskuntaa voitaisiin parantaa. Hänen mielestään tarvittaisiin aikuisten neuvola. Tarvitaan ymmärrystä omasta vastuusta, jotta voidaan kasvattaa tasapainoinen seuraava sukupolvi. Videolla arvoista ja kasvatuksesta puhumassa myös entinen räppäri Steen1 ja väkivaltatyöntekijä Miika Mehmet sekä psykiatri Hannu Lauerma.

Tilaa kanava täältä: bit.ly/Subscribediscoveryplus...

discoveryplusFI
discoverypl...


Julkaistu

 

7.05.2021

Jaa:

Jaa:

Ladata:

Ladataan.....

Lisää soittolistaan:

Oma soittolista
Katso myöhemmin
Kommentteja 12   
discovery plus Suomi
discovery plus Suomi 2 kuukautta sitten
Katso koko sarja discovery+: bit.ly/karhuryhma2
Lampwick
Lampwick 2 kuukautta sitten
Väkivalta on huono kasvatuskeino, mutta lapsetkin osaavat tehdä vittumaisia temppuja. Jos lapsi vaikka lyö, potkii tai puree sisartaan niin sehän on ihan arkipäiväinen tapahtuma, eikä siitä nyt rangaistuksen pitäisi olla lyöminen kun eihän sellainen hammurabin laki mitenkään opeta mitään kenellekään. Mutta pitäisi lapsellakin olla sellainen realistinen ymmärrys, että jos taas löisi sisartaan vaikka metrisellä halolla, mikä on vähän vaarallisempi ja vakavempi homma, niin selkäsaunanhan siitä pitäisi saada. Ihan vaan jo sen vuoksi että jäisi kokonaan tekemättä ne isommat ylilyönnit.
Mental Vlogger
Mental Vlogger 2 kuukautta sitten
Opettaa lapselle epäonnistumisen esimerkki ja sitä kautta onnistuminen. Vanhemmat on vaan liian peloissaan lapsen tulevaisuudesta ja sensuroi liikaa.. Pitäs avoimesti vaan olla sekasin jnejne...
JP J
JP J 2 kuukautta sitten
"Oikeuspsykiatri Hannu Lauerma on kuvannut huijauksia käsittelevässä kirjassaan Sarasvuota huijariksi ja kritisoi häntä erityisesti psykiatriaa koskevista lausunnoista, joita hän pitää vahingollisina.[15]" Jos Hannu Lauermaan ei voi luottaa niin ei keneenkään.
k k
k k 2 kuukautta sitten
Ihmisten on vain ymmärrettävä että huumeet vain ovat kirous maailmalle mikä ei koskaan poistu, oli sitten kyse käyttämisestä tai myymisestä. Myymisessä on taas se ongelma kun poliisi ei pysty puuttumaan riittävän nopeasti nuorten huumerikollisuuteen jonka myötä nuoret saavat nopeasti rahaa ja asioista mitä he muuten eivät saisi. Tämän hetkinen nuorten väkivaltaisuus on vain lumipallon alku joka on vasta aloittanut vierimisensä alaspäin kasvaakseen isommaksi.
Jj Ll
Jj Ll 2 kuukautta sitten
Lasten ja nuorten väkivalta kokonaisuudessaan on varmasti vähentynyt. Ongelma on siinä, että tuontitavarana tänne tuotu ryöstelykulttuuri on normalisoitunut ruotsin tavoin, ja siitä pitäisi pystyä puhumaan ilman pelkoa rasismisyytöksistä. Lauerma on viisas mies, mutta hänen kommenttinsa ei varsinaisesti liittynyt tähän asiaan.
finlanderxx
finlanderxx 2 kuukautta sitten
Olen myös samaa mieltä, että suomalaisuuteen kulttuuriin kuului väkivalta, pahoinpitelyt ja ryöstelykulttuuri , mutta vähenemään päin kiitos kasvatuksen kehitttmisen
Pete K
Pete K 2 kuukautta sitten
Kovasti olisin sitä mieltä, että nuorten väkivalta on lisääntymään päin.
Ruffian Rocco
Ruffian Rocco Uukausi sitten
Aika roimasti on vähentynyt viimeisen 40 vuoden aikana
finlanderxx
finlanderxx 2 kuukautta sitten
@Sami Nolo itse muistan kuinka kaupunkilaisena nuorena kauhistelin ja paheksuin peräkylän serkkuja, jotka rehvasteli, joka vuosi sillä miten oltiin menty pieksemään naapurikylän nuoria. Näitä ei tosiaankaan koskaan uutisoitu, mutta tuskin tapahtuu enää yhtä paljon
empirewrld
empirewrld 2 kuukautta sitten
sepäs ei olekaan mielipideasia
Sami Nolo
Sami Nolo 2 kuukautta sitten
varmaan vakava väkivalta ja raat tapaukset, mutta yleisesti varmaan laskussa. ja nykyään kovasti uutisoidaan näistä jutuista. kun on kuunnellut juttuja kuinka porukalla aikanaan lähdettiin tappelemaan niin ei tää nykymaailma oo sellasta. myös alkoholinkäyttö vähentynyt joka myös vaikuttaa.
Seuraava
DIGGING A SECRET TUNNEL part 3
18:27